"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP lideri Destici ile görüşecek

25 Nisan 2018, Çarşamba 11:20
Erken seçim öncesi partilerle ittifakını güçlendirmek isteyen AKP arayış içinde. Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin bu hafta görüşeceğini duyurdu.

24 Haziran erken seçimleri öncesinde partilerin ittifak arayışları devam ediyor.

AKP ile MHP arasında kurulan 'Cumhur İttifakı'nın genişleyip genişlemeyeceği merak edilirken bugün AKP heyeti, Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) ziyaret gerçekleştirdi.

BBP Genel Merkezi'nde 09.30'da başlayan görüşmeye AKP'yi temsilen parti sözcüsü Mahir Ünal ile Meclis Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş katıldı.

Görüşme sonrası açıklama yapan Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu hafta BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşeceğini söyledi.

 

Okunma Sayısı: 1453
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı