"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu, Çankaya'da son kez misafir ağırladı

19 Mayıs 2016, Perşembe 20:27
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'la birlikte Türkiye'nin 81 ilinden gelen temsilci gençleri Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Gençlerle bugünkü buluşmasının çok anlamlı olduğunu vurgulayan Davutoğlu, “Bu benim için çok anlamlı bir buluşma. Çünkü herhalde takip ediyorsunuzdur faaliyetlerimizi. Başbakanlık dönemimde de daha önce de ne kadar ne kadar sıkıntılı günlerden geçiyor olsak bile gençlerle bir araya geldiğimde hepsini unutuyorum” ifadelerini kullandı.

Gençlere dünyayı takip etmeleri ve insanlığın dertleriyle ilgilenmeleri konusunda tavsiyede bulunan Davutoğlu, “Ankara’da olabilirsiniz, Çorum’da, Hakkari’de olabilirsiniz; fakat bugünkü imkanlar sizin bütün dünyayı takip etmenizi mümkün kılıyor. Takip edin ve insanlığın dertleriyle ilgilenin. Özetle bizim arzu ettiğimiz gençlik profili; psikolojik olarak sağlam bir özgüvene sahip, ahlaki değerleri son nefesine kadar savunan, güçlü bir insanlık ve medeniyet müktesebatını benimsemiş olan, yaptığı işi ve mesleği en iyi şekilde yapan, bu ülkeye aidiyetinden sadece ve sadece onur duyan ve insanlığın bütün sorunlarıyla ilgilenebilecek kadar da gönlü, ufku, zihni açık bir gençlik istiyoruz” diye konuştu.

“Gençliği bugün Çankaya’da son misafirlerim olarak ağırlamaktan büyük onur duyuyorum”

Türkiye’nin 81 ilinden gelen gençlere Çankaya Köşkü’nün son misafiri olduklarını hatırlatan Davutoğlu, “Ben bu gençliği bugün Çankaya’da son misafirlerim olarak ağırlamaktan büyük onur duyuyorum. İnşallah sizler çok daha güzel günlerde Türkiye’nin geleceğini inşa eden bir nesil olacaksınız” dedi.

Başbakan Davutoğlu, ‘Türkiye seninle gurur duyuyor’ sloganları atan gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

DHA

Etiketler: davutoğlu, çankaya
Okunma Sayısı: 1504
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı