"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu: Türkiye evinizdir, bu güvenli ülkeye gelin

22 Şubat 2016, Pazartesi 10:51
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye’nin güvenli bir ülke olduğunu ifade ederek dünya turistlerine “Türkiye evinizdir, bu güzel ve güvenli ülkeye gelin.” diye seslendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2016 Turizm Eylem Planı’nı açıkladı. Devletler arasında sorun yaşansa da turizmi bir yaptırım aracı olarak kullanılmasının doğru olmadığını kaydeden Davutoğlu, geçen yıl Türkiye’de yaklaşık 40 milyon turistin ağırlandığını ve hedeflerinin dünyada ilk üçe girmek olduğunu ifade etti. Planın hayata geçirilmesinde yerel yönetimlerin benimsenmesi gerektiğini kaydeden Başbakan Ahmet Davutoğlu, dokuz maddelik eylem planını açıkladı.

Hassas bir dönemden geçildiğini kaydeden Davutoğlu, turizm sektörünün siyaset üstü bir konu olduğunu, yurt dışında Türk turizmi aleyhinde kara propaganda yürütüldüğünü iddia etti. Davutoğlu, dünyaya seslenerek “Türkiye evinizdir. Bu güzel ve güvenli ülkeye gelin.” çağrısında bulundu. Başbakan, sözlerini şöyle tamamladı: “Kimse etrafımızdaki ateş çemberi dolayısıyla içe kapanacağımızı düşünmesin. İçe kapanmayacağız. Dünyaya daha çok açılacak daha çok bütünleşeceğiz."

Okunma Sayısı: 1208
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı