"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Denizli MHP'de 5 ilçe teşkilatı kapatıldı

27 Nisan 2016, Çarşamba 17:36
MHP Genel Merkezi, Denizli'deki ilçe teşkilatlarının başkan ve yönetimlerinin görevine son verdi..

Denizli'de şubat ayında İl Başkanı Yasin Öztürk ve yönetiminin görevine son verilmesinden sonra karara tepki gösteren 5 ilçe başkanı ve yönetimi görevden alındı. MHP Genel Merkezi, Merkezefendi, Pamukkale, Çivril, Acıpayam ve Kale yöneticilerini görevden alarak teşkilatları kapattı. MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, genel merkezin Siyasi Partiler Kanunu'nun 52 ve 54'üncü maddesine dayanarak Merkezefendi, Pamukkale, Acıpayam, Çivril ve Kale ilçe teşkilatlarının kapatılmasına karar verdiğini söyledi. Birtürk, yönetim olarak dün Ankara'da Genel Başkan Devlet Bahçeli ile de görüştüklerini belirterek, iki gün içinde yönetimlerin oluşturularak, kapatılan beş ilçe teşkilatının yeniden açılacağını belirtti.

DHA

Etiketler: mhp, kapatma, ilçe
Okunma Sayısı: 1663
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı