"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP lideri Uysal: 24 Haziran demokrasi bayramı olacak

15 Mayıs 2018, Salı 00:11
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 7 Ocak 1946’da kurulan ve dört yıl sonra yapılan seçimlerde (14 Mayıs 1950’de) 27 yıllık tek parti dönemini sona erdirmesinin yıldönümünde yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin demokrasi ile buluşmasına aracılık eden 14 Mayıs 1950 seçimleri biz demokratlar için, demokrasiye, adalete inanmışlar için bayramdır; kutlu olsun” dedi.

Uysal, yaptığı açıklamada, 14 Mayıs’ın, Türk demokratları ve hürriyetçi demokratlar için kıvançla yad edilen bir günün yıldönümü olduğunun altını çizdi. Bu bayramının demokrasi bayramını yad ettiğimiz günde demokrasiyi yeniden işler kılacak olan Cumhurbaşkanı adayları Meral Akşener’in seçim kampanyasını başlatmış olmanın da ayrı bir mutluluğu içinde olduğunu söyleyen Uysal, “Milletimiz emin olsun; ülkemizde 24 Haziran’da demokrasi galip gelecek, adalet galip gelecek, milletimiz kazanacak, ülkemiz kazanacak. 24 Haziran Türkiye için 2. Demokrasi Bayramı olacak! Şimdiden kutlu olsun” dedi.

Okunma Sayısı: 2829
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı