"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP milletin vicdanında ve yüreğindedir

03 Mayıs 2015, Pazar 17:05
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Demokrat Parti'nin felsefesinden aldığımız heyecanı, zihniyeti, dünyanın değişen temposuna uydurarak bugünün Türkiye'sine söyletebilmeliyiz" dedi.

Uysal, Adana'da bir otelde düzenlenen partisinin milletvekili aday tanıtım toplantısında, Türkiye'nin 77 milyonluk nüfusu, stratejik coğrafyası ve beşeri sermayesiyle insanlığa ve medeniyete katkı noktasında her daim vazifesini yerine getirdiğini söyledi.

Güçlü Türkiye'nin sesini duyurma iradesinin halkta olduğuna dikkati çeken Uysal, "Demokrat Parti'nin felsefesinden aldığımız heyecanı, zihniyeti, dünyanın değişen temposuna uydurarak bugünün Türkiye'sine söyletebilmeliyiz. Bir kere yapabilenler pek çok kez yapabilir. Ülkemize en zor zamanlarında en ücra köşesine kadar hizmet götüren böyle bir anlayışın bunları bir kez daha yapmasının önünde hangi engel olabilir?" diye konuştu.

DP'nin milletin vicdanında ve yüreğinde hala yer bulduğunu belirten Uysal, şöyle devam etti:

"Vicdanımızı, aklımızı aziz milletimizin hizasında tutarak, devleti tahakküm aracı gibi kullananlara karşı 'herkes için demokrasi, herkes için zenginlik' diyoruz. Kıt kanaat imkanlarla elindeki gücüyle fabrika kuran, bunları ileriye taşıyacak insanları yetiştirmek adına ülkenin en ücra köşesine kadar hizmetlerini taşımış bir harekettir Demokrat Parti. Demokrat Parti, aşkını, sevgisini milletin sinesine emanet bırakmıştır. Millette emanet olan bu sevdayı yeniden ayağa kaldırmak adına bu yola inanmış, kendini adanmış arkadaşlarla yola çıktık. Bu yoldan da hiç bir güç bizi döndüremeyecek."

Uysal'ın konuşmasının ardından DP Adana milletvekili adayları tanıtıldı.

AA

Okunma Sayısı: 1364
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • İsmail Avcı

    8.5.2015 11:42:49

    D.P.'yi yeniden ayağa kaldırmak vazifelerimiz arasındadır. Onların da daha çok gayret ve gerçek demokrat olmalarıyla bu filiz gürleşerek memleketi kaplayan gümrâh bir ağaç olacaktır. D.P.'ye oy vermeyip de düşman safında ahkâm kesmenin de lüzumu yok. Sen eğer D.P.'ye oy verseydin mevcut siyâsî vasat daha başka olur ve antidemokratik ve hukusuzluk da olmazdı, vesselâm.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı