"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Edip Uğur'un 'tehdit edildim' sözleri hakkında açıklama

31 Ekim 2017, Salı 17:56
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Balıkesir Belediye Başkanının istifasına ilişkin bir soruya cevap verdi.

Ünal, "Tekrarlıyorum siyasi riskin olduğu yerde keyfi uygulamalar olmaz. AK Parti değişimin siyasi riskini alarak, kendisini 2019'a hazırlıyor. Dolayısıyla bu süreçte Cumhurbaşkanımız istifaya çağırma hakkını kullandı. Genel Başkanına istifa çağrısında bulunması demokratik meşruiyete uygundur. Bu süreç içerisinde bu çağrıya uyarak belediye başkanlarımız istifa ettiler. Bu istifalarla ilgili de kendileri bizim yol arkadaşımızdır. Giden de gelen de bizim için aynı değerdedir. Aynı zamanda şunun bilinmesini isteriz ki, bu süreç zarfında AK Parti siyaseti olarak her bir arkadaşımızı bir nefer değil, görev ve sorumluluk sahibi olarak görürüz. Kimse bizde makama, mevkiye takılı kalmaz. Belediye başkanlarımız farklı görevde devam edecekler. Sayın Edip Uğur AK Parti'den de ayrılmayı tercih etti. Bizim bu süreçteki görüşmelerimiz Erol Kaya'nın koordinasyonunda devam etti. Biz hiçbir belediye başkanımızla ilgili en ufak bir tehdit, onlara dönük herhangi bir şantaj dili kullanmadık. Biz istişare ederiz. Ama Balıkesir ölçeğinde bazı haddini bilmezlerin Edip Uğur'a yönelik böyle bir hadsizliği olmuşsa, Uğur'un hakkını araması lazım. Bizim ne genel başkanımızın ne genel başkan yardımcımızın herhangi bir şekilde asla bir tehditi bırakın nezaketsizlik dahi olmamıştır" diye yanıt verdi.  

DHA

Etiketler: mahir ünal
Okunma Sayısı: 2724
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Özdemiroğlu

    1.11.2017 08:20:20

    Mahir ÜNAL, anladık siyasetçisin de biraz karşındakinin de en az senin kadar zeki ve akıl melekesi çalışır olduğunu düşünsen olmaz mı? Kimse Mahir ÜNAL tehdit etti demiyor, ancak dürüstsen etrafında yaşananları da inkar etme!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı