"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan Dağlıca saldırısına yönelik ilk açıklama: Hepimizin başı sağolsun!

06 Eylül 2015, Pazar 21:56
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, televizyonda katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan " Dağlıca'da yapılan bir temizlik neticesinde böyle bir saldırı gerçekleşiyor. Oradaki zırhlı araçlara kurulan mayınlı tuzaklar neticesinde art arda oluşuyor. Temennim odur ki, şu anda yapılacak açıklama ve onun ardından devam edecek mücadele çok daha kararlı olacaktır. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TV'de katıldığı programda gündeme ilişkin konularda önemli açıklamalar yaptı. 

İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli başlıklar:

- (Hakkari Dağlıca'daki saldırı) Hava şartları çok kötüymüş. O şartlar da böyle bir mücadele var. Dağlıca'da yapılan bir temizlik neticesinde bu olay gerçekleşiyor. Mayınlı tuzaklarla saldırı oldu. Oradaki mücadele çok daha farklı ve kararlı olacak. 

- Teröre karşıyız deyip elinizi taşın altına koymazsanız bir şey olmaz. Malum parti terör örgütünü arkasına alarak hareket ediyor. 

DHA

Okunma Sayısı: 3264
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı