"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan şehit ailelerine büyük sürpriz

30 Ağustos 2016, Salı 21:47
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit yakınları ve gazilere verdiği yemekte Fırat Kalkanı operasyonuna katılan tankçı birliklerinden birinin komutanıyla canlı yayın bağlantısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümünde bir resepsiyon vermek yerine şehit yakınları ve gazilere akşam yemeği verdi. Yemekte büyük bir sürpriz yaşandı. Erdoğan'ın konuşmasının ardından Cerablus'ta Fırat Kalkanı operasyonunu gerçekleştirilen tankçı birliklerden birine canlı yayın bağlantısı kuruldu.

CERABLUS'TAKİ TANKÇI BİRLİĞE BAĞLANDI

Tankçı birliğinin komutanı Yüzbaşı Efe Trabzon'la görüntülü bir şekilde konuşan Erdoğan, "Şu anda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şehit aileleri ve gazilerle bir aradayız. Buradan sizlere selamlarımızı sevgilerimizi dualarımızı" gönderiyoruz. Komutan altındaki tüm askerlerine de sevgilerimi selamlarımı yolla." dedi, askerlerimize başarılar diledi.

İHA BİRLİĞİN ÜZERİNDEN UÇTU

Konuşma esnasında Türk yapımı İnsansız Hava Araçları da 6 bin 500 metre yüksekten birliğin üzerinde uçarak tankçı birliğinin koordinatlarını yansıttı.

Etiketler: erdoğan, cerablus
Okunma Sayısı: 1864
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı