"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: Vaat ettiğim opera binasını yapacağım

17 Haziran 2018, Pazar 17:05
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7’de yayınlanan “İskele Sancak Özel” programında soruları cevapladı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Taksim’deki AKM binası hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “‘Sihirli değnek’ dediğiniz şey onu koyalım bir kenara da özellikle kültür ve sanatta çok ciddî mesafe almamız gerekiyor burada açığımız var. Bunun için ben bu dönemde ‘ne yaparlarsa yapsınlar, bir adım atacağım’ dedim. Taksim’deki AKM’yi yıkacağım ve bunun yerine o daha önce vaat ettiğim opera binasını yapacağım. Projeyi oranın gerçek müelliflerine yaptırdık. Şu anda yıkım bitti. Geçenlerde bir gece gittim o yıkılmış halini gördüm. İnşallah 24 Haziran’dan sonra da yeni proje zaten hazır. Onun animasyonunu göstermiştim. Şimdi o animasyon üzerinden Taksim Atatürk Kültür Merkezi ki bunu opera olarak yapacağız. Fakat muhteşem bir proje oldu. Onu oraya yaparak, Taksim Meydanı’na ayrı bir zenginliği kazandıracağız.”

AA

Etiketler: erdoğan, seçim
Okunma Sayısı: 728
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı