"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Etyen Mahcupyan: AK Parti'ye oy veren seçmenlerin yüzde 70'i yolsuzluk olduğuna inanıyor

27 Mart 2015, Cuma 19:30
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı Etyen Mahçupyan, Belçika’nın Gent Üniversitesinde verdiği konferansta çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“YÜZDE 70’İ YOLSUZLUK OLDUĞUNA İNANIYOR”

Mahçupyan şöyle konuştu: “Rakamdan emin değilim; ama son araştırmalarda Ak Parti’ye oy veren seçmenlerin yüzde 70’i yolsuzluk olduğuna inanıyor. Yolsuzluk da olmuştur. Gerçi yolsuzluk 90 yıldır oluyor, AK Parti hükümetinde de olmuştur. AK Parti de hatalar yapıyor. Sonuçta siyasi bir parti.”

“TEK BİR SEÇİM KAYBEDERSE AK PARTİ BİTER”

Mahçupyan, AK Parti’nin risk odaklı parti olduğunu da söylerken şu ifadeleri kullandı: “AK Parti risk odaklı bir parti. Fırsatlar ve riskler varsa, AK Parti riskleri tercih eder. Özellikle Erdoğan. Risklere bakar ve ona göre karar alır. Bu mekanizmada tek bir seçim kaybederse, AK Parti bitmiştir. Bu, AK Parti’deki algıdır. Bu yüzden tüm seçimleri kazanmayı hedefliyorlar.”

"KENDİMİ, ERMENİ’DEN ÇOK OSMANLI HİSSEDİYORUM"

Bir soru üzerine, danışman olarak Ermeni meselesiyle ilgilenmediğini, bu meselenin de Ermeni olmayanlar tarafından çözülmesi gerektiğini aktaran Mahçupyan, “Bu konuyla, hükümetle bir bağım yok’ dedi. Mahçupyan, Ermeniliğini ispat etmek zorunda olmadığını da aktarırken ‘Ben kendimi Ermeni’den çok Osmanlı hissediyorum” dedi. Mahçupyan, Türkiye’deki çoğu Ermeni’nin de Cumhuriyet modeline alışamadığını söyledi.

Okunma Sayısı: 2187
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • vefa umurca

    28.3.2015 13:18:37

    yazının devamı. buradaki enbüyük sorun, dini hassasiyetleri ön planda tutmayan insanlarımıza ve inançlı olmıyan insanlarımıza islamın doğrularının bu 12 yılda (dahaönceside var tabi, hatalı davranışlar her dönem oldu. ama başta kısa sürelerle kaldı.) yapılanlar olmadığını. göstermek ve ispatlamakla mükellefiz... işte bukadar.....Evvett!.. demokrat parti şiddetle oyunuzu bekliyor, hala akıllanmadınızmı?????? bukardar mı ? Allahın yarattığı herkesten nefret ediyorsunuz? bukadarmı kendinizi aciz hissediyorsunuz? onun içinmi? nefret tohumları eken yöneticilere destek veriyorsunuz? Tez zamanda Rabbimizden af dileyip, kalbimizi ve aklımızı doğruya yöneltmesi için, dua edelim ve görünen doğruya harekete geçip oyumuza sahip çıkalım

  • vefa umurca

    28.3.2015 13:17:47

    Gerçekten, bu insanlar buna teretdütsüz inanıyor ve hala oy verecekse, Alem i islamın başına gelenler az bile!!!!!!!!. (bu vatandaki inançlı insanlar ki diğer musluman ülkelerdekilere göre, daha özgür. ) bunların çoğunluğu akp ye oyu ozaman dini hassasiyetlerle değil, maddi hassasiyetlerle veriyor demektir; buda bizim gibi dindar demokratların baştan beri siyasal İslamcıların dini yozlaştıracağı , bozacağı, ve maddeperest haline getireceği savımızın ispatı oluyor. 12 yılda bunu başardılar bravooooo alkışşşş!!!! . düzeltmek kaçyıl sürer denirse Benim naçizane tahminim. yarısı süresidir. ( cumhuriyetin başındaki 25 yıllık açık tahribatın etkisi 10-15 yılda makul seviyeye inmiştir. demokratlar sayesinde.). devamı var..

  • demokrat

    28.3.2015 13:09:00

    Yolsuzluğa oy veren dindar görünümlü vatandaş.Nasılsın?

  • vefa umurca

    28.3.2015 13:04:43

    Gerçekten, bu insanlar buna teretdütsüz inanıyor ve hala oy verecekse, Alem i islamın başına gelenler az bile!!!!!!!!. (bu vatandaki inançlı insanlar ki diğer musluman ülkelerdekilere göre, daha özgür. ) bunların çoğunluğu akp ye oyu ozaman dini hassasiyetlerle değil, maddi hassasiyetlerle veriyor demektir; buda bizim gibi dindar demokratların baştan beri siyasal İslamcıların dini yozlaştıracağı , bozacağı, ve maddeperest haline getireceği savımızın ispatı oluyor. 12 yılda bunu başardılar bravooooo alkışşşş!!!! . düzeltmek kaçyıl sürer denirse Benim naçizane tahminim. yarısı süresidir. ( cumhuriyetin başındaki 25 yıllık açık tahribatın etkisi 10-15 yılda makul seviyeye inmiştir. demokratlar sayesinde.).

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı