"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Gün demokrasiye ve cumhuriyete sahip çıkma günüdür''

05 Haziran 2018, Salı 19:54
Saadet Partisi Mardin 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Ali Kılıç, “Gün demokrasiye ve cumhuriyete sahip çıkma günüdür” dedi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Kılıç, “Seçim çalışması sırasında vatandaşlarla yaptığımız görüşmelerde artık milletin bu iktidardan şikayetinin ayyuka çıktığını ama bunu yüksek sesle ifade edemediğini gördük. Bu durum kabul edilebilir değildir. İnsanları tehdit ediyorlar. Korku imparatorluğu kurmalarına izin vermeyeceğiz” diye konuştu. “Gün demokrasiye ve cumhuriyete sahip çıkma günüdür” diyen Mehmet ali Kılıç, “Adaletten adım adım uzaklaştık. İsraf, ahlâksızlık ve yolsuzluk diz boyudur. Toplum olarak artık buna dur dememiz lâzım. Bu bizim hem insanî hem İslâmî görevimizdir. Toplumu bu hale getiren iktidardan hesap sormamız lazım” ifadelerini kullandı. Bir şeyi yıkanın düzeltemeyeceğini vurgulayan Kılıç, “Bunu Allah’ın izniyle ittifak yaptığımız partilerle biz düzelteceğiz.  AKP’nin dine verdiği zararı hiç kimse vermedi. Halka hizmet için yola çıktık” şeklinde konuştu. 

Ankara – Ahmet Terzi

 

***

Tıklayınız:

Millet İttifakı görüşmeleri başladı: Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan ortak açıklama

Meral Akşener'den Demokrat Parti, Saadet Partisi ve CHP liderlerine çağrı

Yol haritası Millete güven verir

Demokratlar yine Mecliste olacak

Ortak talep adalet

Demokrat adaylar Millet İttifakı'nda

‘Millet İttifakı’ Türkiye’nin ihtiyacı

Seçim broşürümüz çıktı

Seçim broşürümüzde neler var? -video-

***

Okunma Sayısı: 2066
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı