"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Halkın iradesi yok sayıldı

09 Mart 2019, Cumartesi 18:24
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda, “Vizyon Projeleri Açıklama Toplantısı”na katılan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Demokrat Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayfer Yılmaz, seçildiği takdirde, Mersin’de yapacağı projelerden anlattı.

Ayfer Yılmaz, “Bugün Mersin’e daha iyi bir ruh aşılamak için buradayız. Ne mutlu bizlere ki bugün, daha mutlu, daha huzurlu, daha yaşanabilir bir Mersin için omuz omuzayız” dedi. Yılmaz, “Hepinizin çok yakından takip ettiği gibi, çok büyük bir demokrasi kazasına uğradık. Biliyorsunuz, Mersin’imizde olmayacak şekilde başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın sizler tarafından hizmetleri değerlendirilerek seçilme hakkı ve sizin de onu seçme hakkınız elinden alındı. İşte bu noktada, halkın iradesi yok sayıldı. Ve şimdi tekrardan demokrasi bayrağının göklere çekilmesi gerekiyordu. İşte biz buradan yola çıktık. Biz kadınlar olarak, o demokrasi bayrağını o kaleye yeniden dikmek için yola çıktık” şeklinde konuştu.

Yarınlarımız için buradayız

Yılmaz, “Halk biziz, gelecek de biziz. Yarınlarımız için bu büyük birlik ve beraberliğimiz için buradayız. Size söz veriyorum ki, halkımıza yakışır, sosyal belediyecilik anlayışıyla, ulaşımdan altyapıya, çevreden bilgi teknolojisine, eğitimden kültür sanata, spordan sosyal hizmetlere kadar tüm alanlarda hizmet ederek, daha modern, daha güçlü, daha yaşanabilir bir Mersin çalışacağız. Tüm vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabileceği, çevre dostu, kadın dostu, çocuk dostu, insan dostu, engelli dostu ve hayvan dostu bir Mersin için özveri ile yenilikler üreteceğiz” ifadelerini kullandı. 

HABER: Cemİl Saİd DEMİRDÖĞMEZ 

[email protected]

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 5372
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • [email protected]

    10.3.2019 02:50:09

    Ayfer Hanım'ın,konuşmalarında Burhanettin Kocamaz ismini özellikle belirtmesi gerek diye düşünüyorum.Burhanettin Kocamaz'ın seçilme hakkı engellenmeseydi %90 almıştı seçimi.Kendisine büyük bir güven,ilgi var...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı