"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hep mübarek günlerde saldırıyorlar

16 Nisan 2018, Pazartesi 00:23
SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Her ne hikmetse emperyalistler dünyaya zulmü getirirken kendi memleketlerinde barış türküsü söyleyenler Müslümanların saldıracakları zaman mutlaka Müslümanların kıymetli olan bir günü seçiyorlar” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Mübarek Mi’rac Kandilini idrak ettiğimiz gece Suriye’nin belli bölgelerini Amerika, İngiliz ve Fransızlar tarafından bombalanarak birçok insan gözlerini açamadan veda etti. Her ne hikmetse emperyalistler dünyaya zulmü getirirken kendi memleketlerinde barış türküsü söyleyenler Müslümanların saldıracakları zaman mutlaka Müslümanların kıymetli olan bir günü seçiyorlar. Irak’a da Ramazan’da girdiler, başkanı Saddam’ı Ramazan’da idam ettiler. Suriye’ye saldırırken de Mi’rac Gecesini seçtiler. Onlara destek verenler cezasını mutlaka bir gün bulacak. Biz alkışlamayız ve destek vermeyiz. Ama ne yazık ki son zamanlarda ülkemiz garp politikalarla yönetiliyor. Geçmişte beraber olduğumuz arkadaşlar şaşkına dönmüşler. Zulmü nasıl alkışlar, nasıl destek verirsiniz. Katledilen, yok edilen, zulme uğrayanlar sadece masumlar ve Müslümanlar” dedi.

Bir numaralı meselemiz ‘adalet’

Erzurum İl Müftülüğü Konferans salonunda düzenlenen Saadet Partisi Erzurum 6’ncı Olağan İl Kongresi’ne katılan SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu büyük bir coşku ile karşılandı. Ülkenin bir numaralı meselesinin adaletsizlik olduğunu belirten Karamollaoğlu, adaletsizliğin Türkiye’nin her yerinde kol gezdiğini söyledi. Yüz binlerce insanın Olağan Üstü Hal’den (OHAL) etkilendiğini aktaran Karamollaoğlu şunları söyledi: “Şu anda bizim bir numaralı meselemizin ne yazık ki adalet mefhumunun tamamen yozlaştırılmış olması, ortadan kalkması. Biz terörü bir numaraya alıyorduk. Terör her zaman önemlidir çünkü terörde silahlar konuşur, insanlar konuşamaz. Terör şu an biraz dar bölgeye sıkıştırılmış durumda. Ama adaletsizlik Türkiye’mizin her yerinde kol geziyor.

OHAL’den yüzbinlerce insan etkilendi

16-17 sene önce seçimlere giderken Cumhurbaşkanın internette dolaşan videosu var. Olağanüstü halden şikâyet ediyor. ‘Böyle bir ülkede adalet olmaz, zulüm olur’ diyor. Hikmeti ilahi 15 sene sonra aynı kendisi ‘Olağan üstü halden vazgeçemeyiz’ diyor. Niye? Bir ihtilâl denemesi oldu. O ihtilâli kim denedi. Senin getirdiğin insanlar. ‘Ne istediler de vermedik’ diyecek kadar ileriye gittin. Olağan üstü hal döneminde iktidarın kafası karışır çünkü adalet mekanizması çalışmadığı için her türlü iftira yaşanır. Yüz binlerce insan olağan üstü halden etkilendi. 

Hakimlere sesleniyoruz: Zalim sıfatına girersiniz

Mecbursunuz adaleti yeniden rayına oturtmaya. Onun için biz hâkimlere de sesleniyoruz. Korku ve endişe içinde olduğunuzu biliyorum. Ama mertlik gösterip, sıkıntıyı sırtlanmaz, göze almazsanız yarın çok daha büyük belâlara muhatap olursunuz. Zalim sıfatına girersiniz. Bunu unutma diyoruz ama zaman gösterecek. Öyle inanıyorum ki ben bir gün gelecek burada bir isyan başlayacak. ‘Olmaz’ diyecekler, ‘Artık biz bu zulümden vazgeçtik’ diyecekler mecburen. O zaman tablo değişecek o zaman gerçekler inşallah açığa çıkacak. Adalet olmadan bir ülkede huzur ve barış olmaz.”

DHA

Etiketler: karamollaoğlu
Okunma Sayısı: 1748
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı