"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İktidar emeklinin aklı ile dalga geçmeye kalkıyor

27 Mart 2024, Çarşamba
İzmir Milletvekili Mahir Polat, seçimler öncesinde müjde bekleyen emeklilerin durumu giderek trajik bir hal aldığını, 16 Milyon emeklimiz bulunurken milyonlarca emeklinin de en düşük emekli maaşı olan 10 Bin TL ile hayat mücadelesi verdiğini belirterek, “Son açıklanan verilerle açlık sınırı 20 Bin TL’yi aştı. Açlık sınırının yarısı olan bir maaşla hayat mücadelesi veriyor” dedi.

Polat şunları söyledi: “AKP Grup Başkanvekilleri ‘Emeklilerimiz mitinglerde Cumhurbaşkanımızı dinlesin müjde geliyor’ diyor, Cumhurbaşkanı ise 2024 yılı emekliler yılı olacak diyor. 16 Milyon emeklinin aklı ile alay etmeye kalkıyorlar.  Emekli maaşları yerinde sayarken yoksulluk, açlık sınır tanımıyor. Zamların ardı arkası gelmiyor. Buna dur demek için pazar günü sandıkta iktidara gereken dersi emeklisiyle, çiftçisiyle, işçisiyle, memuruyla, genciyle, yaşlısıyla hep birlikte vereceğiz” şeklinde konuştu.

Ankara - Adnan Solmaz

 

Okunma Sayısı: 1089
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    27.3.2024 13:27:55

    İktidar emekli ile de,işçi ,çiftçi velhasılı kelam millet ile alay etmektedir. Milletini dolandıran,şehidini satan,ülkeini siyonistin menfaati için zarara uğratanalra hoş gözle bakmak ,ateş çukuruna balıklama atlamayaa benzer.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı