"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''İslam dünyasının özgürleşmesi gerekiyor''

24 Nisan 2016, Pazar 15:42
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Müslümanlara terörist damgası vurduracak, İslam’a yönelik fobiler oluşmasına meydan verecek terör örgütleri çıkmışsa bunlara yol veren, besleyen ya da büyümesine gelişmesine göz yumanlar olduğunu söyledi.

Destici, bu kişilerin Emperyalist küresel güçlerin taşeronu ve iş birlikçisi olan İslam devletlerinin başındaki yöneticiler olduğunu kaydetti. 

Ankara’daki TES-İŞ konferans salonunda gerçekleştirilen ‘Genişletilmiş İl Başkanları’ toplantısında konuşan Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısındaki İslam dünyasının önünde 'mezhepçilik, etnik kökencilik ve terör' gibi sorunlar olduğuna yönelik sözlerine işaret etti. Destici, “Onun için esas mesele İslam dünyasının başında bulunan bazı yöneticilerdir. İslam dünyasının özgürleşmesi gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanı'nın orada yaptığı konuşma orada kalmadı. Bu Cuma bütün cami hutbelerinde bu okundu. Daha aydınlatıcı, daha kapsayıcı, daha kuşatıcı ve bu Anadolu’nun mayasına uygun olarak anlatılması ve ifade edilmesi gerekir.” dedi.

Destici, dünyanın ve İslam dünyasının temel problemleri bulunduğuna işaret ederek, "Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan, ülkemizin temel problemlerini ne yapacağız? Ülkemizin de 5 tane ana problemi var. Terör, adalet, ahlak, demokratikleşme ve ekonomi yani işsizlik. Bu problemler Türk milletinin omzunda ve sırtında.” şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 1468
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı