"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kamalak'ın Zaytung cevabı herkesi gülümsetti

28 Eylül 2015, Pazartesi 20:20
Siyasette her şeyin gerginlik vesilesi yapıldığı bir dönemde, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın Zaytung'a verdiği cevap gülümsetti. Kamalak, "seçim stratejisini ifşa eden" Zaytung'a, "Biz her şeye razıyız" cevabını verdi.

Siyasette her şeyin gerginlik vesilesi yapıldığı bir dönemde, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın Zaytung'a verdiği cevap gülümsetti. Kamalak, "seçim stratejisini ifşa eden" Zaytung'a, "Biz her şeye razıyız" cevabını verdi.

Rotahaber'de yer alan habere göre AKP'nin "Haydi Bismillah" isimli seçim şarkısı, YSK tarafından yasaklansa da hem iktidar partisi tarafından kullanılmaya devam ediyor hem de polemik gündeminden düşmüyor. 

Her konuya eleştirel ve esprili bir üslupla yaklaşması ile bilinen @zaytung isimli Twitter hesabından Saadet Partisine yönelik bir twit paylaşıldı. Twitte, AKP'nin "Haydi Bismillah" seçim şarkısına karşı SP'nin karşı atağı ortaya konuyordu:

"AK Parti'nin "Haydi Bismillah" seçim şarkısına Saadet Partisi'nden karşı atak; "Euzubillahimineşşeytanirracim Saadet Particiiiiiimmmm...""

SP lideri Mustafa Kamalak, Zaytung twitine kızmak ya da rencide edici bir cevap vermek yerine aynı şıklıkta bir karşılık verdi:

"Şu sıkıntılı günlerde yüzümüzü güldürdünüz. Stratejimizi de ifşa ettiniz :) İnsanımız gülsün de biz herşeye razıyız."

Etiketler: mustafa kamalak, zaytung
Okunma Sayısı: 2771
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı