"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kandil ve Cuma gecesi TBMM'de alkollü resepsiyon!

25 Nisan 2015, Cumartesi 10:11
TBMM, 23 Nisan 1920'de, Hacıbayram Camii'nde kılınan Cuma namazından sonra dualar, tekbirler ve Kur'an-ı Kerim tilavetleriyle açılmıştı.

BAR DEĞİL, MİLLETİN MECLİSİ

Milli Gazete'den Ahmet Yavuz'un haberine göre önceki gece verilen resepsiyonda büyük bir skandala imza atıldı. Kandil ve Cuma gecesinde TBMM’nin 95. kuruluş yılı alkol servisi ile kutlandı. Meclis barlarında rakı, votka, viski, beyaz ve kırmızı şarap yer aldı.

Gündüz yapılan özel oturuma Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı, akşamki resepsiyonda Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da hazır bulunduğu ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in verdiği resepsiyonda, TBMM’ye bu görüntüler hiç yakışmadı.

MECLİSTE ESKİ TÜRKİYE GÖRÜNTÜLERİ

TBMM Başkanı Çiçek ile eşi Gülten Çiçek, TBMM’nin 95. açılış yıl dönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi. Regaip Kandili’ne denk gelen Meclis resepsiyonunda konukların büyük bölümünün alkolsüz içecekleri tercih ettiği halde, Çiçek’in ev sahipliğindeki Meclis yönetimince 5 çeşit alkol servisi yaptırıldı. Milletin camilere, duaya koştuğu gecede Meclis’in maneviyatını, cuma ve kandil gecesinin önemini hiçe sayarak alkol servisinden vazgeçilmedi. Meclis yönetiminin hakkını yemeyelim, kutlamada alkollü içki servisi, önceki resepsiyonların aksine salonu dolaşan garsonlar aracılığıyla değil, mini bar masalarından yapıldı. Öte yandan Meclis lokantasında ise hala daha içecekler listesi içinde bira da yer alıyor.

Etiketler: kandil, cuma, tbmm, alkol, resepsiyon
Okunma Sayısı: 3770
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • TOYGAR

    25.4.2015 12:10:49

    Bugünleri de gördük ya!.. Gam yemeyiz artık(?)!. Geçenlerde bir başka habere yorum yazan Bayram'ın "demokrat ve dindar idarecilerine" nasıl yakıştırdığını sormak lazım ama, Bayram'ın abisine anlatmak mümkün değil ki kardeşini hizaya çekesin. Yazık ettiniz memlekete! Allah afetlerden sakındırsın bu milleti, memleketi!.. Binlerce amin!...

  • Nevzat Karaağaç

    25.4.2015 11:53:51

    Habere yorum eklemişsiniz. Bu objektiflige uygun değil.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı