"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayseri 'bakan'sız kaldı

29 Ağustos 2015, Cumartesi 13:27
Cumhurbaşkanı, başbakan ve çok sayıda bakanlar çıkartan Kayseri, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın seçim hükümeti kabinesine onay vermesinin ardından bakansız kaldı.

Kayseri’den seçilen ve üç dönem kuralınca yeni dönemde milletvekili olamayan Taner Yıldız, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevini yeni bakana devredecek. 

Cumhurbaşkanı, Başbakan, bakanlar çıkartan Kayseri, yeni seçim hükümetindeki bakanların belli olmasıyla birlikte bakansız kaldı. 1 Mayıs 2009 tarihinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan Taner Yıldız da görevini yeni hükümette görev alan yeni bakana teslim edecek.

2002 seçimlerinde Kayseri milletvekili olarak seçilen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın o dönemde yasaklı olmasından dolayı hükümet kurmuş ve kısa sürelide olsa başbakanlık yapmıştı. Başbakanlık görevini teslim eden Gül, 2007 cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar Dışişleri Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı görevini yapmıştı. Gül’ün 28 Ağustos 2007 yılında cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Kayseri’nin yeni bakanı 1 Mayıs 2009 yılında kabine değişikliği ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı görevine getirilen Taner Yıldız olmuştu.

Okunma Sayısı: 2007
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı