"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu: 20 Temmuz'da sivil darbe yapıldı, 1 milyonu aşkın aile mağdur edildi

16 Ocak 2018, Salı 14:17
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda konuşuyor.

Şu ana kadar Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkan bazı başlıklar şöyle:

-(ABD'ye) Buradan uyarmak namus borcumuzdur; eğer insan kanı içmekten hoşlanıyorsanız buyurun silah gönderin. Ama biz insanlığı düşünüyoruz diyorsanız silah göndermeyin. Ne PKK'ya, ne onun uzantılarına. Ne IŞİD'e ne onun uzantılarına...Orta Doğu'ya göndereceğiniz her silah dökülen kanın artmasına yol açacaktır.

-Suriye'de diplomatik kanalların sonuna kadar zorlanması lazım. Eğer siz üç hamle ötesini görmezseniz dış politikayı iyi yönetemezsiniz

-(Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a) Mahallenin dedikoducusu gibi dedikodu yapıyorsun. "Dünyadan korkmam" diyor, Bay Kemal'den korkuyor. Git doktorlarını, uzmanlarını yanına al, televizyonda tartışalım.

-2 tane 15 Temmuz var: Halkın 15 Temmuz'u ve Saray'ın 15 Temmuz'u. (İkincisi) 20 Temmuz'da (2016) sivil darbe yapması ve bunu (15 Temmuz darbe girişimini) Allah'ın lütfu olarak tanımlamasıdır. 1 milyonu aşkın aile mağdur edildi.

Okunma Sayısı: 2811
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı