"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu'ndan AB üyeliğine ilişkin açıklama

04 Haziran 2022, Cumartesi 17:19
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti olarak hedeflerinin AB'ye tam üyelik olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yeni Dönemde AB ve Türkiye" toplantısına katıldı.

Burada bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Avrupa Birliği, demokratik Avrupa ülkelerinden oluşan vatandaşlarının hayatını iyileştirmek ve daha iyi bir dünya yaratmak için çalışan bir ailedir. Biz de yani Türkiye olarak biz de vatandaşlarımızın hayatını iyileştirmek ve daha iyi bir dünya yaratmak için çalışan bu ailenin yeni bir üyesi olmak istiyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin Avrupa'nın yeniden inşa sürecinde rol alması ve katkı sağlaması gerektiğine inandıklarını belirten CHP lideri yapılması gerekenleri şöyle sıraladı:

"Bir, vize serbestisi sürecinin hız kazanması gerekmektedir. Türkiye yeşil mutabakatı öncelikli hedef olarak belirlemelidir. 23'üncü yargı ve temel haklar ve 24'üncü adalet, özgürlük ve güvenlik bu fasıllara konulan blokaj kaldırılmalıdır. Bu konuda Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi muhalefetine karşı Türkiye'nin yalnız bir ülke olarak bırakılmaması gerekmektedir. "

NTV

Okunma Sayısı: 1311
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    6.6.2022 11:43:00

    Sayın Kılıçdaroğlu, AB'nin kapsında yarım asırdan fazla bekleyen Türkiye'yi alacaklarına siz de inanıyorsanız, geçen sürenin ne anlama geldiğini kavrayamadınız demektir. Bütün samimiyetinizle ve projelerinizle halkı inandırmanız gerekir. Aksi halde, iktidar sizden çok uzakta olduğunu bilesiniz.

  • S.topuz

    5.6.2022 03:02:34

    Avrupa Birliği muhalifleri, AB ile entegre olunca, kendi menfaat ve çıkarları istikametinde kurmuş oldukları fasid ve kayırmaci ve de keyfine ve menfaatlerine göre HAK ve HUKUKU evirip çevirenlerin rahatı ve düzenleri alt-üst OLACAK. ONUN için Avrupa Birliğine almasınlar diye, AVRUPA KRİTERLERİNİ,insan haklarını savsaklayıp, hep tersinden öküzleri koşuyorlar. İnadlaşma oradan geliyor. Millilik ve maneviyatcılıkla milleti aldatıp, APTAL yerine koyuyorlar ve OYALIYORLAR! Yazık, hemde çok yazık Memleketin kaybettiği kayıp yıllara. Allah c.c yar ve yardımcımız olsun inşaallah.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı