"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Mehmetçik can veriyor, bunlar karargâhta boy boy resim veriyor’

08 Şubat 2018, Perşembe 22:50
İYİ Parti Milletvekili İsmail Ok, Afrin Harekâtına ilişkin “Karargâhta Bilal Erdoğan’ın ne işi var? Ne sıfatla bulunuyor? Mehmetçik kan, can veriyor, bunlar karargâhta boy boy resim veriyor. Çok istiyorsan Afrin’e gönder” dedi.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Zeytin Dalı Harekâtına ilişkin açıklamalarda bulundu. Harekâtın iç siyasete alet edildiğini ileri süren İsmail Ok, ÖSO ile Kuvay-ı Milliye’nin aynı kefeye konulmasını reddettiğini vurguladı. Afrin harekâtını desteklediklerini kaydeden İsmail Ok şunları söyledi: “Bu operasyonun parti kongrelerinde, mitinglerde siyasete alet edilmesini nefretle kınıyoruz. Karargâhta Bilal Erdoğan’ın ne işi var? Ne sıfatla bulunuyor? Mehmetçik kan, can veriyor, bunlar karargâhta boy boy resim veriyor. Çok istiyorsan Afrin’e gönder. Hükümet, Suriyeli sığınmacılara kalıcı konutlar inşa etme derdine düştü. Türkiye’de herkes konut sahibi oldu da vatan evlatları şehadet şerbeti içerken sıra Suriyelilere konut inşasına mı geldi? Şehit yakınlarına ve gazilere konut yapalım. Önce bunları hallet, sonra sıra Suriyeli sığınmacılara gelsin.”

DHA

Okunma Sayısı: 1727
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı