"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Menderes’in izinde hizmete talibiz

26 Mart 2024, Salı 23:55
Bayrampaşa Belediye Başkanlığı için yola çıkan Demokrat Parti Adayı Mümin Tunaboylu projelerini ve Bayrampaşa’nın temel sorunlarına yönelik çözüm önerilerini paylaştı.

Rumeli göçmeni kimliğiyle öne çıkan Mümin Tunaboylu, Bayrampaşa’nın değişime ihtiyaç duyduğunu ve bu değişime öncülük yapacaklarını vurguladı. Demokrat Parti’nin 78 yıllık köklü geçmişine vurgu yapan Mümin Tunaboylu, “Partimiz, merkez sağ ideallerini benimsemiş ve bu doğrultuda hizmet etmiştir. Bayrampaşa halkının da bu değerlere büyük bir saygı gösterdiğini biliyoruz. Biz de Menderes’in izinden giderek, Bayrampaşa’yı daha güçlü bir ilçe haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

İstanbul - Seyhan Şentürk

 

Okunma Sayısı: 761
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı