"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Metiner’den itiraf

30 Mart 2018, Cuma 22:35
AKP Milletvekili Mehmet Metiner 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında çıkartılan KHK’lar ile görevinden uzaklaştırılan memurlarla ilgili açıklamada bulundu.

Metiner’in dâvâlarda takip- sizlik ve beraat almış memurlarla ilgili olan şaşırtan açıklamaları sosyal medyaya da yankı buldu. Memurların hukuk çerçevesinde göreve dönmesinde şahsını başarılı gösteren Metiner şu sözleri söyledi: “Onlarcasının iadesini bizzat ben sağladım. Ben birçok vatandaşın iadesinde bizzat aracılık yapmış insanım.“Metiner’in bu sözlerini eleştiren Avukat Ali Aktaş Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu: Ak Parti Milletvekili Mehmet Metiner takipsizlik ve beraat almış memurlarla ilgili; “Onlarcasının iadesini bizzat ben sağladım. Ben birçok vatandaşın iadesinde bizzat aracılık yapmış insanım“ demiş. Türkiye’nin hukuk devleti olmaktan çıkartıldığının başka itirafı gerekir mi? 

İstanbul - Yeni Asya

Etiketler: mehmet metiner
Okunma Sayısı: 7432
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Abdullah

    31.3.2018 16:11:55

    Metinlere ulaşamayan yüzbinleri kim göreve döndürecek sormazlarmı

  • g@L!p

    31.3.2018 09:20:33

    İade ettirdiğiniz O vatandaşların kriteri partili veya akrabanız olması mı?Değilse sadece Âllah rızası için mi iade ettirdiniz görevlerine ? Eğer öyle ise benim gibi hiç bir soruşturma dahi geçirmeyen veya takipsizlik-beraat alan geriye kalanların suçu ne ? Bizler için de "hukuk" çerçevesinde bir girişiminiz olacak mı?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı