"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'li Türkkan: Başörtülüye kelepçeye İslami kesim tepki göstermiyor, ne hazin

11 Kasım 2015, Çarşamba 15:14
MHP 24. Dönem Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Manisa'da 'paralel yapı' iddiasıyla aralarında işadamı, doktor, eğitimci ve esnafların da bulunduğu 27 kişinin ellerine kelepçe takılarak gözaltına alınmasını değerlendirdi.

Özellikle İslami kesimin tepki göstermemesine tepki gösteren Türkkan, şunları kaydetti: "İslami hassasiyeti olan hiçbir kesim tepki göstermedi. Böyle bir şey olur mu? Bu kadar mı vurdum duymaz insanlar? Problem burada. Çağdaş Yaşama Derneği'nin tepkisi olmayabilir. Ama öbürleri. Ne kadar hazin değil mi?"

Türkkan, tepki göstermeme sebebini ise "İnsanlar korkuyorlar, ürküyorlar." sözleriyle özetledi.

 

 

Etiketler: mhp, lütfü türkkan
Okunma Sayısı: 3168
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    11.11.2015 18:30:20

    21 ASIR HARİCİLERİ,HAŞHAŞİLERİ,HASAN SABBAH ARTIKLARI neden rahatsız olsunlar.Onlar kendilerine,taraftarı oldukların ses çıkarıldımı BOĞARlar,Basın sansürlenmiş,insanlar tazyik altına alınmış,HAK-ADALET PARAMPARÇA EDİLMİŞ ve ve YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ nün karşılığı bu şekilde ödenmiştir.Bunun başka izahı olamaz.

  • sait çetinkaya

    11.11.2015 17:14:25

    şu an başörtüsüyle ilgilenmiyorlar.Adına örgüt dedikleri bu yapıya yardım yapmış olan tabandaki garibanada iliştilerya....

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı