"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Milleti kandırmayın, kes ticareti

30 Mart 2024, Cumartesi 00:17
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın, “İsrail ile ticareti devlet değil özel sektör yapıyor “ sözlerine sert tepki gösterdi.

İsrail'le ticaret tam gaz sürüyor

 

“Ya arkadaş özel sektör senin izninle o ticareti yapıyor. Bu akşam tek imza ile Sayın Erdoğan bir karar alır, ‘İsrail’le ticaret durmuştur’ der. Özel sektörün haddine mi ticaret yapmak? İnsanları saf mı, bilmiyor mu, görmüyor mu zannediyorlar? Ayıptır. Binlerce km ötede, elin Malezya hükumeti karar almış diyor ki, ‘ Kamu-Özel Sektör fark etmez. Ben İsrail’le ticaret yapmam, yaptırmam.’ Bırakın kendi şirketlerini ‘İsrail’e mal taşıyan herhangi bir gemi benim limanlarımı kullanamaz’ diyor.  Ayıp ya. Seçime 3 gün kala kimseyi aldatmaya çalışmayın. Bu işi 11 yıl yapmış birisi olarak söylüyorum, ‘Devletin elindedir, devletin!’ At imzayı durdur ticareti bu kadar basit” şeklinde konuştu.

Ankara - Mehmet Kara

Okunma Sayısı: 1393
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet Zeki

    30.3.2024 09:45:26

    Gerçekler gizlenemez

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı