"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mitingler yaptım, netice böyle oldu

01 Nisan 2024, Pazartesi
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Merkezi’nde balkon konuşması yaptı.

Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimlerinden umduğu neticeyi alamadığını belirterek, şunları söyledi: “AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak daha öncekiler gibi bu seçim sınavına da yoğun bir şekilde hazırlandık. Seçim takvimi işlemeye başladığı günden itibaren AK Parti kadroları gece, gündüz demeden sahadaydı. Teşkilat mensuplarımız, ittifak ortaklarımız uyum içerisinde olağanüstü bir özveriyle çalıştı, koşturdu, emek verdi. Biz de son 2 aylık dönemde, şahsım 52 farklı şehrimizi ziyaret ettim. Oralarda mitingler yaptım, halkımla bütünleştim, kucaklaştım. Netice böyle oldu.”

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 1001
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    2.4.2024 18:27:56

    Üzülerek ifade etmek gerekirse, Sayın Erdoğan AKP başkanlığını terk etmeyerek kendi kendine çok büyük bir haksızlık yapmış, dolayısıyla Vatandaşlardada umumun Cumhuru olma konusunda pek büyük şüpheler tezahür etmektedirler. Bunu sizde Seçim meydanlarında mitinglerle bizzat göstererek ikrar etmiş oldunuz ne yazık ki! Artık iş işten geçti maalesef, geri dönüşü olmayan bir yol seçmişsiniz. İnsanın kendi kendine yaptığı zararı, bazen düşmanı bile yapamazmış.

  • Hüseyin İlhan

    2.4.2024 05:15:01

    Muhalefetin haklarını gasp ettiniz amma milletin iradesini artık gasp edemeyeceksiniz ey zalimler.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı