"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Muharrem İnce, CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

22 Ocak 2018, Pazartesi 12:30
CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Elimde yeterli imza olduğu için aday adayı değilim, adayım" dedi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştiren İnce, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı partiyi ben yöneteyim, ülkeyi başkası yönetsin diyemez" ifadesini kullandı.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen CHP'li İnce, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı. İnce, "Elimde yeterli imza olduğu için aday adayı değilim, adayım. İmza toplamaya devam ediyorum. Kurultaya 80 milyonu bekliyorum" diye konuştu.

İsim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren İnce, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı partiyi ben yöneteyim, ülkeyi başkası yönetsin diyemez" ifadesini kullandı.

İnce, 2019'daki seçimlerin köprüden önceki son çıkış olduğunu söyledi. İnce, şöyle devam etti:

'HİÇBİRİMİZİN HATA YAPMA HAKKI YOK'

"Önümüzdeki seçimler köprüden önceki son çıkıştır. Türkiye 2019'da yanlış bir yola girdiğinde başımıza gelecek olanları görmek için müneccim olmaya gerek yoktur. Türkiye'nin Cumhuriyetçileri kendilerini nasıl tanımlarsa tanımlasınlar; Kürt ya da Türk Alevi ya da Sunni, sağcı ya da solcu ortak kaderi paylaşacaktır. Hiçbirimizin bu süreçte hata yapma hakkı yoktur. Atacağımız her adım bu büyük tehlikeyi ortadan kaldırmaya yönelik olmalıdır."

Eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal​ da CHP'de 3-4 Şubat tarihlerinde yapılacak kurultayda, genel başkanlığa aday olduğunu duyurmuştu.

Okunma Sayısı: 1173
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı