"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mustafa Kamalak: Herkes yapıcı üslup kullanmalı

01 Kasım 2015, Pazar 15:39
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak eşi ile birlikte oyunu Turhan Dökmeci İlköğretim Okulu’nda kullandı.

Kamalak, herkesin birbirine karşı temiz dil kullanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak ne yazık ki siyasilerin kullandığı üslubun genelde son derece kırıcı, incitici, ayrıştırıcı olduğunu görüyoruz. Halbuki başta siyasiler olmak üzere, bütün vatandaşların yapıcı bir üslup kullanmaları lazım.” dedi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve eşi Zübeyde Kamalak birlikte oy kullanmak için Çankaya’da bulunan Turhan Dökmeci İlköğretim Okulu’nda kullandı.

Kamalak ve eşi 2006 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Kamalak, seçimlerin vatan, millet için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kamalak, siyasi partilerin düşman partiler olmadığını, kardeş partiler olduğunu belirtti.

Kamalak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ancak ne yazık ki siyasilerin kullandığı üslubun genelde son derece kırıcı, ,incitici, ayrıştırıcı olduğunu görüyoruz. Halbuki başta siyasiler olmak üzere, bütün vatandaşların yapıcı bir üslup kullanmaları lazım. Çünkü bu ülkenin birliğe, kardeşliğe ihtiyacı vardır. Tüm teşkilatlarımıza kati suretle incitici bir üslup kullanmayınız diye genelge gönderdik. Çünkü dinimizde meramımızı anlatmak için temiz kelimeler vardır. Temiz kelimeleri kullandığımızda hani atalar öyle demiş tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye.”

Herkesin birbirine karşı mutlak suretle temiz dil kullanması gerektiğini dile getiren Kamalak,

“Bundan tüm millet kazançlı çıkar. Büyüklerimiz Yunus Emre, Mevlana bizlere bunu tavsiye ettiler. İnancımızın gereği de budur. Şu an Meclis'te 4 parti var. Akşam sonuç belli olacak. Milletimizin tercihi başımızın tacıdır. İnşallah hayırlara vesile olur diye düşüyorum.” dedi.

Okunma Sayısı: 1773
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı