"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polislere 'ayak kırma' talimatı veren Soylu: Üzerime geliyorlar

05 Ocak 2018, Cuma 13:52
Polislere 'ayaklarını kırın, suçu bana atın' talimatı veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'üzerine gelindiğini' söyledi ve "Benim polisim benim ne demek istediğimi anladı" dedi.

Soylu'nun uyuşturucu satıcıları için polislere "Ayaklarını kırın, suçu bana atın, yatarız, çıkarız" sözleri tartışılmaya devam ediliyor.

Konu hakkında "2 yıldır söylüyorum, hiçbir polis yapmadı" diyen Soylu'dan yeni bir açıklama geldi. 

'KİM NE SÖYLERSE SÖYLESİN…'

İzmir’de düzenlenen Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı’na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şu ifadeleri kullandı:

"İki gündür yazarak, çizerek üzerime geliyorlar. Kendilerince bir şeyler yazıyorlar. Uyuşturucu bağımlısı bir anne gözü mor şekilde yanımıza gelip, ’Siz güçlü insanlarsınız ne olur bize yardım edin’ diyor. Kim ne söylerse söylesin, benim polisim benim ne demek istediğimi anladı. Benim jandarmam ne demek istediğimi anladı."

Soylu hakkında en son olarak İstanbul Barosu suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusunda Soylu'nun 'suç işlemeye alenen tahrik ettiği', 'işkenceye azmetttirdiği', 'anayasayı ihlal' ettiği belirtilerek dava açılması talep edilmişti.

Okunma Sayısı: 1728
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ahmet kurtoğlu

    6.1.2018 07:06:50

    vatandaş olarak biz anlamadık ,,,,,, açıkça sayın bakan bey söylesin

  • HÜSEYİN İLHAN

    5.1.2018 16:52:02

    Kaz çobanı oalmıyacak şahsı bakan yaparsan pot ta kırar ,ayakta kırar,cevizde kırar,fincancı katırlarını ürkütür,camı-çerçeveyide kırar.Ağzından çıkanı duyamıyacak halde olunca kalpde kırar,birlik ve beraberliğide parçalar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı