"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sadık Kaplan vefat etti

15 Ağustos 2017, Salı 23:07
Malatya Eşrafından eski Demokrat Partili Sadık Kaplan yakalandığı ALS hastalığı sebebiyle vefat etti.

Çevresinde sevilip sayılan birisi olan merhum Sadık Kaplan yakalandığı ALS hastalığı sebebiyle iki yıldır tedavi görüyordu. 59 yaşında vefat eden Sadık Kaplan Zeytinburnu Sümer Camii’nde kılınan ikindi namazından sonra Zeytinburnu Kozlu Mezarlığı’nda defnedildi. Çok sayıda arkadaşı ve seveni tarafından son yolcuğuna uğurlanan merhum Sadık Kaplan’a karşı son vazifesini yapanlar arasında CHP’li Mehmet Sevigen, Mimar Süleyman Uluocak, Hüseyin Çetiner, İbrahim Şencan, Nuri Çakmakçı, Zeki Karagözlü, Yasin Karagözlü ve Kemal Altındal başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı. Sadık Kaplan evli iki kız babasıydı.

İstanbul - Yeni Asya

Etiketler: sadık kaplan, malatya
Okunma Sayısı: 4910
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı