"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sayın Bakan OHAL mağduriyetleri hakkında ''Hata payı olabilir ama bunlar çok azdır'' dedi

22 Eylül 2016, Perşembe 15:18
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile OHAL kapsamında eğitimdeki mağduriyetleri görüştüklerini belirten CHP'li Namık Havutça "Sayın Bakan, 'Hata payı olabilir ama bunlar çok azdır. Müracaat edilirse gerekli inceleme yapılır. Hatalar düzeltilir' dedi" diye konuştu.

CHP Milli Eğitim Komisyonu üyeleri TBMM'de düzenledikleri basın toplantısında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile OHAL sürecinde milli eğitimde yaşanan mağduriyetlere ilişkin yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi. CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluler, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kamudan 28 bin öğretmenin ihraç edildiğini belirterek şunları söyledi: "Ey seçilmiş sorumlular bu hukuksuzluğa biran önce son verin. Siz aldandınız, af dileyerek sıyrılmaya çalışıyorsunuz. Devleti yönetenler siz aldanabilirken bu ülkenin öğretmenin, hekiminin, yargıcının, askerinin aldanma hakkı yok mudur? Hak size ait midir? Hukukun üstünlüğü bu ülkenin tamamı için geçerlidir. Açığa alınan kamu çalışanlarının, mağdur öğrencilerin, sendikal hakları kısıtlanan öğretmenlerin vebali sizlerin üzerindedir." 

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ise Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile eğitimdeki mağduriyetlere ilişkin yaptıkları görüşmede bakanın tavrının ne olduğuna ilişkin bir soruyu şöyle yanıtladı: "Ben Sayın Bakanı'nın da kafasının biraz karışık olduğunu görüyorum. "Sayın Bakan, 'Hata payı olabilir ama bunlar çok azdır. Müracaat edilirse gerekli inceleme yapılır. Hatalar düzeltilir' dedi."

DHA

Okunma Sayısı: 2086
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • abdullah

    22.9.2016 17:11:20

    17/25 Aralık baz alınırsa tabii ki hata payı çok az olur.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı