"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçmenden iktidara çağdı: Lafta kalmasın

26 Haziran 2018, Salı 01:55
Eski Başbakan Binali Yıldırım seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada “7’den 70’e hukuku artık güvence altındadır” dedi ve şunları ekledi: “Bir kez daha Türkiye kazandı, bu seçimin kaybedeni yoktur. Siyasî rekabet bizim için ‘yenme-yenilme’ anlamına gelmez. Ayrı gayrı yok, ötekileştirme yok, sen-ben kavgası yok.” Seçmenler de daha önce de benzer açıklamaların yapıldığını, ancak sonradan unutulduğunu hatırlatarak, “Lafta kalmasın” diyerek ikaz etti.

‘Hukuk artık güvence altında’ 

Yıldırım’ın şu açıklamaları da dikkat çekti: “Duymayan duysun bilmeyen bilsin kardeşiz. Tek bir milletiz. Bugün bayram günüdür, Türkiye’nin günüdür. Gün, 81 milyonun kazandığı, kaybedeni olmayan bir gündür. 24 Haziran seçimleri demokrasi tarihimizin en önemli dönüm noktası olmuştur. Aziz milletimize minnettarız, şükranlarımızı sunuyoruz.  Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün vatandaşlarının 7’den 70’e hukuku artık güvence altındadır. Farklılıklarımızla yeniden kaynaşmak için, bir ve beraber olmak için hazırız, bu aşk ve şevkle geleceğe kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Zaman kucaklaşma zamanıdır. Bu zafer sizindir” dedi.

Etiketler: yıldırım, seçim
Okunma Sayısı: 1145
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa

    26.6.2018 07:36:22

    Evet bir kısım üstünlerin hukuku guvence altında. Ama haklı bile olsa zayıfların hukuku cignenmeye devam ediliyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı