"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sedat Peker'e çok sert sözler: Bir dantelli kefeni eksik

18 Ekim 2015, Pazar 12:53
MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Rize’de yaptığı mitingde bozkurt işareti yapan Sedat Peker’e tepki gösterdi. Ersoy, "Bir eliyle bozkurt yapıyor, diğer eliyle Rabia işareti. Bir dantelli kefeni eksik, onu da giy saraya muhafız ol" dedi.

MHP İl Başkanı Ersoy, 'Sen bilirsin Kayseri' şöleninde yaptığı konuşmada, Sedat Peker'e tepki gösterdi. Ersoy, şunları söyledi:

"Şimdilerde eski bir mafya bozuntusu iktidardan aldığı gazla miting filan düzenlemeye kalkışıyor. Bu botokslu sosyal medya kabadayısı, Rize'de çıkıyor 'Askerin polisin yetmediği yerde oluk oluk kan akacak' diyor. Huzur ve refah için AKP'ye oy istiyor. Kendini ne zannediyor? Zaten AKP, bunun türündekilerin oy toplamasına layık bir parti olduğunu gösteriyor. O da sanırım bu durumdan hoşlanıyor olmalı ki bir eliyle bozkurt yapıyor, diğer eliyle Rabia işareti. Bir dantelli kefeni eksik, hah onu da giy saraya muhafız ol. Öyle sosyal medyadan 'Bir umuttur yaşamak' bilmem ne deyip duruyorsunuz, sizin umudunuz haram saltanatının devamına bağlı. Bu memlekette haram saltanatı paylaşmak için değil ama vatanın bekası uğruna canını feda edecek olan Ülkücüler var."

DHA

Okunma Sayısı: 5300
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı