"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Soylu: Teröristleri sivil ilan ettiler, piknik yapıyorlarmış, sanki orası Uzungöl

24 Eylül 2017, Pazar 19:35
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, SİHA'ların Hakkari'de piknik yapan köylüleri vurduğu iddialarına tepki gösterdi: "Piknik yapıyorlarmış sanki orası Hıdırnebi Yaylası, sanki orası Uzungöl."

Soylu, Trabzon’un  Akçaabat ilçesinde AK Parti’nin 6. olağan ilçe kongresine katıldı. Soylu burada yaptığı konuşmada Silahlı İnsansız Hava Araçları’nın (SİHA) Hakkari’nin Oğul köyünde piknik yapan köylüleri vurduğu yönündeki haber ve açıklamalara tepki gösterdi.

‘TERÖRİSTLERİ SİVİL İLAN ETTİLER’

Soylu şöyle dedi:

“Bizim terörle mücadelemize ilişkin maalesef hiç yakışmayacak bir iftirayı ortaya koydular. Yerli malı insansız ve silahlı hava araçlarının imha ettiği teröristleri sivil ilan ettiler. Piknik yapıyorlarmış sanki orası Hıdırnebi Yaylası, sanki orası Uzungöl. Bunların her birini görüyor ve izliyoruz. Bu kadro her türlü ayak oyunu, darbe ve iftiraya rağmen bir gün dahi geri atmadı. Ülkemizin gelişmesi ve yarınlara gitmesi için bu kadro bir gün dahi geri adım atmadı. Yorgunuz evet, sabahtan akşama kadar çalışıyoruz.”

Okunma Sayısı: 1275
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı