"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

SP Genel Başkan Yardımcısı: 10 gün içinde parti olarak durumumuz belli olacak

30 Ağustos 2015, Pazar 14:28
Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, ‘tek parti iktidar olmazsa istikrar olmaz’ şeklinde ortaya atılan fikrin yanlış olduğunu söyledi.

Koalisyon konusunda ülke meseleleri yerine kendi sığ görüşlerini ortaya çıkaranların çözüm bulamadığını vurgulayan Karamollaoğlu,10 gün içerisinde seçime parti olarak mı bağımsız olarak mı gireceklerinin belli olacağını ifade etti. 

SP Genel Başkan Yardımcısı Karamollaoğlu, partisinin İstanbul İl Divan Toplantısı’nda konuştu. Sonuç alınamayan koalisyon görüşmelerine değinen ve koalisyonun kurulamamasını şahsi çıkarların öne çıkarılmasına bağlayan Karamollaoğlu, “Koca koca adamlar ülke meselelerini değil kendi sığ görüşlerini öne çıkardıkları için çözüm bulamadılar. ‘Ben falancayla oturmam, falancayla aynı odaya girmem, aynı masada bir meseleyi görüşmemem.” ifadelerini kullandı. 

Parti olarak 10 gün içerisinde seçimle ilgili önemli kararlar alacaklarını dile getiren Karamollaoğlu, “Yeri geldiğinde aynen geçen seçimlerde olduğu gibi parti olarak seçime katılacağız. Veya genel başkanımızın da dediği gibi, kanaatime göre ben çok isabetli görmüyorum. Çünkü bir kabile veya öyle bir grup arkanızda olmazsa, çünkü bizim seçmenimiz dağınık, bağımsız olarak girmeyi bile düşünmek durumundayız.” dedi. 

 

Okunma Sayısı: 1816
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı