"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tıkandılar, çözüm üretemiyorlar

14 Mart 2019, Perşembe 17:57
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart’ta yapılacak seçim öncesi seçmene çağrı yaptı. Her vatandaşın mutlaka sandığa gidip oy kullanmasını, sandıklara sahip çıkmasını isteyen, Karamollaoğlu, “Kimse umutsuzluğa kapılmasın. İç kavgaya sebep olmadan düzlüğe çıkacağız ama nasıl çıkacağımızı kestiremiyorum. Bu böyle devam etmez” dedi.

Kutuplaştırma çabalarına karşı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tavrını takdir ettiğini belirten Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk’e şunları söyledi: “Millet İttifakı’nın adayı Mansur Yavaş, kamuoyu araştırmalarına göre önde görünüyor. Ağır başlı, sağduyulu bir propaganda yürütüyor. Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanma şansının da yüksek olduğu görülüyor. Bu yüzden, Mansur Bey’i yıpratmak için yükleniyorlar. Bu seçimde, AK Parti tıkandı. Hiçbir probleme çözüm üretemiyor. İstanbul, Ankara, Bursa gibi bazı illerin büyükşehir belediye başkanlarını ‘metal yorgunluğu’ olduğu gerekçesiyle istifa ettirdiler. Metal yorgunluğu AK Parti’de de var. Hatalarını görmüyorlar. Kendileriyle olmayanları düşmanlaştırıyorlar.”

AA

Okunma Sayısı: 1352
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı