"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Türkiye'ye hep birlikte sahip çıkmalıyız' dedi ve hükümeti eleştirdi

04 Ağustos 2016, Perşembe 15:57
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili, "Bir daha böyle olaylarla karşılaşmamak için siyasi partilerimiz uzlaşı içinde gerekli tedbirleri almalıdır. Türkiye Cumhuriyeti'ne hep birlikte sahip çıkmalıyız" dedi.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Kaş'a bağlı Gömbe Yaylası'nda partisinin ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Eski milletvekili Tuncay Ercenk'in eşlik ettiği Deniz Baykal Kaş, Demre, Elmalı, Finike, Kumluca, Kemer ve Korkuteli ilçe başkanlarıyla görüştü.

Öncesinde bölge halkıyla sohbet eden Deniz Baykal, 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirdi. Darbe girişiminin direkt olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni hedef aldığını söyleyen Baykal, iktidarı önceden gerekli tedbirleri almamakla eleştirdi. Hükümetin hata yaptığını kabul ettiğini aktaran Baykal, dünyanın hiçbir ülkesinde bu tür yönetim hatalarının kabul edilebilir olmadığını vurguladı.

'DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Darbeye kalkışanların en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğine işaret eden Deniz Baykal, aynı şekilde Mehmetçiklere saldıranların da cezalandırılması gerektiğini belirtti. Suçsuz yere yargılanan Mehmetçiklerin bu yargılama sürecinin dışında tutulması gerektiğini kaydeden Baykal şöyle konuştu:

"Bir daha böyle olaylarla karşılaşmamak için siyasi partilerimiz uzlaşı içinde gerekli tedbirleri almalıdır. Türkiye Cumhuriyeti'ne hep birlikte sahip çıkmalıyız. Sizler de vatandaş olarak artık bu kadar hata yapan, her konuda kandırılan, her yaptığı yanlış olanlara, yeri ve zamanı geldiği zaman artık bir uyarı yapın. Bir ceza verin." 

Deniz Baykal daha sonra ilçe başkanlarıyla basına kapalı değerlendirme toplantısı yaptı.

DHA

Okunma Sayısı: 3957
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    4.8.2016 18:00:19

    DARBECİLERİ BESLE BÜYÜT,SİYASİ VE HER TÜRLÜ KİRLİ İŞLERİNİZDE KULLANIN SONRADA MAĞDURUZ EDEBİYATI YAPIN AKP.ALLAH HAİNLERİNDEN ZALİMLERİNDEN-FİTNE VE FESADÇILARINDAN HAKKINDAN GELECEK VE İLAHİ ADALET TABİİKİ TAHAKKUK EDECEK VE EDİYOR.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı