"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ulaştırma Bakanı düşen savaş uçaklarıyla ilgili konuştu

05 Mart 2015, Perşembe 12:56
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Konya’da düşen savaş uçaklarıyla ilgili kazanın sebebine ilişkin tedaylı bilgi gelmediğini söyledi.

Bir daha böyle bir hadiseyle karşılaşmamayı temenni eden Elvan, "Bu konuda da her halde gerekli önlemler alınacak diye düşünüyorum.” dedi.

Bakan Elvan, 5. Uluslararası Demiryolu Hafif Raylı Sistemler Lojistik Fuarı'nın açılışını yapmak üzere Ankara’dan İstanbul’a geldi. Yeşilköy Havalimanı VIP çıkışında Konya’da savaş uçağının düşmesiyle ilgili konuştu. Bakan Elvan, “Temennimiz şu. Bir daha böyle bir hadiseyle karşılaşmamak. Bu konuda da her halde gerekli önlemler alınacak diye düşünüyorum. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Çok acı bir durum. Kazanın sebebiyle ilgili bize detaylı bir bilgi gelmedi.” diye konuştu. 

Okunma Sayısı: 532
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı