"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yalçın Akdoğan: Bu bir gönül ilişkisi, Erdoğan’ı özlüyorum

29 Ekim 2015, Perşembe 12:37
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde danışmanlığı yapan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Keşke danışman olarak kalsaydım dediğiniz oluyor mu” sorusuna, “Bu bir gönül ilişkisi olduğu için ben özlüyorum” yanıtını verdi.

Akdoğan, Beyaz TV’de katıldığı programda gündeme dair ve özel hayatıyla sorulara yanıt verdi.

Başbakan Yardımcısı, “Erdoğan ile birlikte olduğunuz dönemleri özlüyor musunuz? Keşke ‘danışman olarak kalsaydım’ dediğiniz oluyor mu?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Bu bir gönül ilişkisi olduğu için ben özlüyorum. Hadi ‘Çat kapı ben geldim’ demekle olmuyor, artık görevleriniz var, randevu alıyorsunuz, konulu görüşüyorsunuz falan. Ama onu da aksatmamaya çalışıyorum. Tayyip Erdoğan gibi bir liderin yanında danışman olup bütün bu süreçleri yaşadığınızda her şeyle ilgilenmek zorundasınız. Bakanlığın daha dar bir alanı var. ‘Hangisi daha zor’ diye sorarsan danışmanlık apayrı bir kategori, çok da kolay bir iş değil.”

Erdoğan’la ilişkisinin makamlara göre değişiklik göstermeyeceğini belirten Akdoğan, “Biz hangi makamda olursak olalım, o hangi makamda olursa olsun ilişkimiz, hukukumuz değişmez. Makamlara bağlı bir ilişki değildir” dedi.

Okunma Sayısı: 2294
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı