"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yalçın Akdoğan, "Seçim kazanmak için savaş çıkardılar" iddialarına cevap verdi

20 Eylül 2015, Pazar 14:44
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, MEB Şura Salonu'nda düzenlenen AKP Ankara İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "'Bunlar, seçim kazanmak için savaş çıkardılar' lafı... Bir, bu savaş değil, terör saldırıları oldu, devlet buna karşılık veriyor. Terörle mücadele ediyor. İkincisi, AK Parti on tane seçime girdi, böyle bir yöntem varsa niye bugüne kadar denemedi? Hangi seçimden önce savaş çıkardı da 'oy alayım' dedi? Böyle bir şey olabilir mi? İnsan hayatı üzerinden hesap yapılabilir mi? Bu alçaklıktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman dediği gibi, 'şehidimizin bir damla kanını 550 milletvekiline değişmeyiz.' İnsan hayatı kutsaldır ve ona sahip çıkarız" dedi.

Akdoğan, MEB Şura Salonu'nda düzenlenen AKP Ankara İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, cuma günü milletvekili aday listelerinin açıklandığını anımsattı. Ankara'nın belki de Türkiye'nin en güçlü listelerinden birini çıkardığını, güçlü bir ekiple 1 Kasım'a hazırlandıklarını dile getiren Akdoğan, yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında tüm Türkiye'de aday tanıtım toplantısının yapılacağını ifade etti.

Bu süreçte tabii ki bir takım hadiselerin olduğunu, toplumsal hassasiyetlerin bulunduğunu söyleyen Akdoğan, bu hassasiyetlerin gereği olarak ve bu hassasiyetleri nazara alacak şekilde kampanya yapacaklarını kaydetti.

Akdoğan, "Belki çok fazla sokaklarda müzik çalma vesaire olmayacak. Görüntü ve gürültü kirliliği olmadan, çevre kirliliği olmadan, temiz siyaset ve temiz kampanya yürüteceğiz. Ama kapı kapı dolaşacağız, bu seçimde çok çalışmamız gerekiyor" dedi.

Türkiye'nin AKP'ye ihtiyacının olduğuna dikkati çeken Akdoğan, şunları söyledi:

"Evet, bu süreçte kesinlikle gerilimin tarafı olmayacağız. Terörle mücadelede şimdi ikinci şey. Birincisi bu süreçte ne yaptığımız.

İkincisi 'bunlar, seçim kazanmak için savaş çıkardılar' lafı... Bir, bu savaş değil, terör saldırıları oldu, devlet buna karşılık veriyor. Terörle mücadele ediyor. İkincisi, AK Parti on tane seçime girdi, böyle bir yöntem varsa niye bugüne kadar denemedi? Hangi seçimden önce savaş çıkardı da 'oy alayım' dedi? Böyle bir şey olabilir mi? İnsan hayatı üzerinden hesap yapılabilir mi? Bu alçaklıktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman dediği gibi 'şehidimizin bir damla kanını 550 milletvekiline değişmeyiz.' İnsan hayatı kutsaldır ve ona sahip çıkarız."

Etiketler: yalçın akdoğan
Okunma Sayısı: 1917
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı