"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yalçın Topçu'nun yolsuzluğa bakış açısı...

31 Ekim 2015, Cumartesi 14:32
Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu Ordu'da yaptığı konuşmada, "Yüz yıldır bu memlekette kutu hadiseleri yeni mi oluyor. Vahiy mi indi gökten ne oldu. Biz bu memlekette TIR'lar bankaların arkasına yaklaştırıldı, çuvallarla TIR'lara para toplandı, hep beraber görmedik mi?" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu bugün Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile birlikte Ordu Muhtarlar Federasyonu'nu ziyaret etti. 

Bedel ödememek için feraset gerektiğine vurgu yapan Bakan Topçu, "Milliyetçisi, İslamcısı, şusu busu pat pat pat dizildiler. Kimi kandırıyorlar bunlar. Allah'a şükür bu milletin feraseti var. Yüz yıldır bu memlekette kutu hadiseleri yeni mi oluyor? Vahiy mi indi gökten ne oldu. Biz bu memlekette TIR'lar bankaların arkasına yaklaştırıldı, çuvallarla TIR'lara para toplandı hep beraber görmedik mi? Bunları derken haksızlık, hukuksuzluk sorulmasın demiyorum. Ama birileri ellerindeki medya gücüyle bizi algıyla yönetiyorlar. Yüz yıldır içimize sızanlar akı kara, karayı ak bize gösteriyorlar. İşte burada bedel ödemememiz için feraset lazım. Allah'a hamdolsun bizim genetiğimizde bu var. Ferasetli bir milletiz sadece dikkatli bakacağız" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 2844
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı