"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yusuf Halaçoğlu, diploma tartışmasını yeniden başlattı

02 Mayıs 2018, Çarşamba 17:00
İyi Parti Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın lisans diplomasına sahip olmadığı ve Cumhurbaşkanlığına aday olamayacağı yönündeki tartışmaları sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla tekrar başlattı.

Diplomalarının fotoğraflarını paylaşan Hallaçoğlu, “YSK, milletvekilliğine veya cumhurbaşkanlığına başvuracakların diploma belgelerini e-devletten alabileceklerine karar verdi. Ben sizlere lise, üniversite, doktora ve yedek subay askerlik diplomalarımı sunuyorum. Gerisi sizin yorumunuza” dedi. Halaçoğlu, konuyla ilgili yaptığı bir açıklamada ise şunları kaydetmişti; “Ben, Cumhurbaşkanına diploman sahte diyorum beni mahkemeye vermiyor. Normal başka bir şey olsaydı çoktan verirdi. Diyorum ki; 1981 yılında mezuniyet belgesi almışsın, mezuniyet belgende ne resim var, ne gizli damga var, soğuk damga var. Dekanın da mührü yok. İmza var, mühür yok. Kazıntı ve silinti yoktur diyor diğerlerinde resim var, soğuk damga var. Seninkinde niye öyle değil? Oraya not düşülmüş, ‘elden aldım’ diye. Mezuniyet belgenin sonrasında kurulmuş bir üniversiteden nasıl mezun olabilirsin? Marmara Üniversitesi’nin diplomasını nasıl alırsın diye soruyorum ve İşletme mezunu olarak nitelendiriliyor. Halbuki İşletme ile alakası yok.” Halaçoğlu’nun bu sözleriyle başlayan tartışma, karşılıklı açıklamalarla sürmüştü. 

Okunma Sayısı: 5085
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Kenan çebi

    2.5.2018 21:35:57

    Sormazlarmı adama neden sen vermiyorsun mahkemeye git suç duyurusu yap seni tutanmi var bırakın bu ucuz siyaseti milletin beklentilerine cevap verin pilan pirojeyle çıkın milletin karşısına siz böyle ucuz siyaset yaptığınız müddet Erdoğan hep yenecek sizi yazıktır tüm muhalefete bakıyorum Erdoğan aşşaği Erdoğan yukarı başka bir şey yok ne sanıyorsunuz bu milleti adam gibi muhalefet yapın yeterrrr

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı