"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zam pazarlığı masasında gerginlik yaşandı

14 Ağustos 2015, Cuma 11:29
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik hükümetin zam teklifini yaptıktan sonra masadan kalktı.

Bunun üzerine salonda kısa süreli bir gerginlik yaşandı. KESK Başkanı Lami Özgen Bakan Çelik’e “Bu masayı terk etmek Türkiye'deki kamu işçilerine hakarettir” dedi.

KESK BAŞKANI SERT KONUŞTU

Çelik'in açıklamalarının ardından konuşan KESK Başkanı Özgen, "Kimsenin enflasyon farkı adı altında vereceği sadakaya ihtiyacımız yok" dedi.

Özgen, kazanılmış haklar üzerinden manipülasyon yapıldığını söyledi. 

Özgen, "2014-2015 yıllarının kazanılmış haklarımızı yeniden kabul ediyorsanız, 2014 yılındaki kazanımlarımızı ve alamadığımız bir maaşlık hakkımızı geri istiyoruz. Masadan kalkmak Türkiye'deki bütün kamu emekçilerinin haklarını çiğnemektir" diye konuştu.

KAMU-SEN BAŞKANI: KINIYORUM

Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Sayın Faruk Çelik'in bizim söylediklerimizi dinlemekten adeta kaçmasını kınıyorum" dedi.

Etiketler: zam pazarlığı
Okunma Sayısı: 1334
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı