"Gerçekten" haber verir 18 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Beşiktaş ligde seriye bağlayamıyor

TÜRKCELL Süper Lig'de Bursaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak 2 puan bırakan Beşiktaş, bu sezon ligde seri galibiyetler alamamanın sıkıntısını yaşıyor.

Geride kalan 11 hafta sonunda 22 puan toplayıp averajla 2. sırada bulunan siyah-beyazlı takım, iki defa üst üste 2'şer galibiyet alırken, sonrasındaki maçlarda elde ettiği sonuçlarla arzuladığı düzeye gelemedi. Ertuğrul Sağlam'ın ardından teknik direktörlüğe Mustafa Denizli'yi getiren Beşiktaş, bu dönemde de inişli çıkışlı grafiği ile başarılı bir çizgi yakalayamadı. Sezona üst üste 2 galibiyet alarak başlayan ''Karakartallar'', aynı başarıyı Ertuğrul Sağlam ve Mustafa Denizli değişimindeki süreçte yaşadı.

Ertuğrul Sağlam döneminde Hacettepe'yi mağlup eden siyah-beyazlılar, bu maçtan sonra Mustafa Denizli yönetiminde deplasmanda Gençlerbirliği karşısında 1 galibiyet alarak son kez üst üste 2 haftayı 3 puanla tamamladı. Üst üste 3 puanı 1 ve 2. ile 6 ve 7. haftalarda yakalayan Beşiktaş, bu galibiyetlerin ardından puan kaybederek sevindirdiği taraftarlarını hüzne boğdu. Ligde 11 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alan siyah-beyazlı ekip, son 4 maçında ise sadece 1 kez galibiyet sevinci yaşayabildi. Beşiktaş, Ertuğrul Sağlam'ın yerine takımı emanet ettiği tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli ile şu ana dek üst üste 3 puanı bir arada göremedi.

18.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  ZİRVEYE YAKIN TAKİP

  Arda Turan taburcu edildi

  ARDA: HAYATIM BOYUNCA AĞZIMA ALKOL ALMADIM

  Beşiktaş ligde seriye bağlayamıyor

  Denizli iyimser ama

  İkili forvete dönmeli

  İlik nakli bekleyen G.Saray taraftarı kurtarılamadı

  Aramo 2 bin okula voleybol direği hediye edecek

  Macaristan'da bayan hentbolcular yumruklaştı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır