10 Haziran 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Dergilerimiz

Bakan Şimşek’ten piyango övgüsü

nMaliye Bakanı Mehmet Şimşek, piyango sektörünün topluma çok önemli katkılarda bulunduğunu iddia ederek, “Bunu halka iyi anlatmanız gerekiyor” dedi.

MALİYE Bakanı Mehmet Şimşek, piyango sektörünün topluma çok önemli katkılarda bulunduğunu belirterek, ‘’Bunu halka iyi anlatmanız gerekiyor’’ dedi. Mehmet Şimşek, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen ‘’Avrupa Devlet Piyangoları ve Loto Birliği 5. Kongresi’’nin açılışında yaptığı konuşmada, ‘’Çok önemli çalışma yaptığınıza inanıyorum. Topluma önemli katkıda bulunuyorsunuz. Daha çok sanat, spor, eğitim ve yardım kuruluşlarına katkıda bulunduğunuzu görüyorum. Bütün bunlar bize Piyangolar Birliğinin önemli çalışmalar yaptığını gösteriyor. Biz de sizin tanıtımınıza katkıda bulunmalıyız ve sizi desteklemeliyiz. Kamunun sizi olumlu algılamasına olanak sağlamalıyız diye düşünüyorum.’’

Araştırmaların, piyango bileti alan insanların dar gelirli insanlar olduğunu gösterdiğini ifade eden Şimşek, biraz daha tanıtım, reklâm yapılması ve paraların nereye harcandığının bilinmesi gerektiğini belirtti. Şimşek, ‘’Halka bilgi vermeniz gerekir. Yaptığınız çalışmalarda desteklediğiniz eğitim kurumları, yardım kuruluşları var. Bunu halka daha iyi anlatmanız gerekiyor’’ diye konuştu.

10.06.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

Başlıklar

  Benzin zamları uyarı dinlemiyor

  Bakan Şimşek’ten piyango övgüsü

  İstihdam paketi daha dolu olmalıydı

  Korsan yazılım yatırımcıyı kaçırıyor

  Marmaray işçileri iş bıraktı

  Yaşanan belirsizlik ekonomiyi felç etmesin

  Açlık sınırı arttı, yoksulluk azaldı

  Aydınlı, Solarkent’i tanıttı

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.