25 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Güncel

Devrimci Karargâh, Ergenekon’un işi


TOPLANTI YARGIYA GÖZDAĞI MI?

Balyoz darbe planı çerçevesinde gerçekleşen son gözaltıların ardından 13 orgeneralle 2 oramiralin Genelkurmay karargâhında toplanmaları, yargı sürecin

Dün de emekli bir astsubay intihar etti

Konya'da, emekli astsubay kıdemli başçavuş Sami Çeç (49), oturduğu apartmanın çatı katında tavana bağladığı iple kendini asarak intihar etti.


  Türkiye, AB’ye alınarak yardım edilmeli

İngİlİz Daily Telegraph gazetesi, “Balyoz Planı” iddialarına ilişkin gelişmeleri başyazısına taşıyarak, “Türkiye’yi AB’ye almanın, mücadele eden bu ülkeye yardım etmenin en iyi yolu olduğu” yorumunu yaptı.


  Güçlünün değil, haklının sesi

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Yeni Asya’nın yaptığı yayınlarla haksızlıkları dile getirdiğini, güçlünün değil haklının sesi olduğunu söyledi.


  RTÜK başkanlarına 2.5'ar yıl hapis cezası

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Davut Dursun ve eski Başkanı Zahid Akman, ‘’Görevi kötüye kullandıkları’’ gerekçesiyle, 2 yıl 6’şar ay hapis cezasına çarptırıldı.


  ABD elçisi Jeffrey: Son gelişmeler iç politikanız, yorum yok

ABD’nİn Ankara Büyükelçisi James Jeffrey, Türkiye’deki son siyasi gelişmelerin Türkiye’nin iç politikası olduğunu söyledi.


  AKP’ye mermi bırakan şahıs yakalandı

AKP Genel Merkezi koruma kulübesi yakınına, gaz tabancası mermisi bırakılması olayıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı.


  sonpeygamber.info'dan Mevlid Kandiline özel yayın

Hz. Muhammed’İ doğru ve sağlıklı bilgiler ışığında tüm dünyaya tanıtmak amacıyla yola çıkan ve alanında “Dünya’da Peygamber Sevgisini En İyi Anlatan Kitle İletişim Aracı Ödülü”ne lâyık görülen www.sonpeygamber.info web portalı Mevlid Kandilinde özel bir muhteva ile yayın yapacak.


  ‘Komutanlar istifa ederlerse yerine atama yapılır’

BarIş ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, generallerin istifa edecekleri iddasıyla ilgili olarak, “İstifa da bir haktır. Herhalde hükümet de acilen o istifaların yerine atama yapar, bu iş çözülür” dedi.


  Askerlerin savcılık sorguları sürüyor

“Balyoz Darbe Planı” iddiaları soruşturması kapsamında önceki gün 7 askerin tutuklanmasının ardından dün de gözaltındakiler, gruplar halinde Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.


  AKP’den komutanlar toplantısına cevap

AKP Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, komutanların önceki günkü toplantısını, ‘’Buna hangi toplantı, hangi görüşme, hangi açıklama menfi etki edecekse, bu, tarih önünde sorumluluğu da beraberinde getirecektir” sözleriyle değerlendirdi.


  Diyanet camiası “teşkilât yasası” istiyor

Geçen ay vefat eden Diyanet-Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız’dan sonra görevi devralan Mehmet Bayraktutar, ilk basın toplantısını düzenleyerek Diyanet-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulunun yeni görev dağılımını açıkladı.


  Tutuklu gazeteciler için Meclis araştırması talebi

BDP, tutuklu gazeteciler için Meclis araştırması açılmasını istedi. BDP Diyarbakır Milletvekili Akın Birdal ve arkadaşları tarafından TBMM Başkanlığına sunulan araştırma önergesinin gerekçesinde, düşünce özgürlüğünün temel şartı olan ifade ve basın-yayın özgürlükleri konusunda, yasal ve siyasal olarak önemli ölçüde engel bulunduğu öne sürüldü.


  Madenci ailelerine 10’ar bin TL yardım

ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dursunbey’e bağlı Odaköy’deki maden ocağında meydana gelen grizu patlamasında hayatını kaybedenlerin ailelerine 10’ar bin lira yardımda bulunulacağını bildirdi.


  Akdağ: Domuz gribi salgını yatıştı

SAĞLIK Bakanı Recep Akdağ, domuz gribinin Türkiye’de artık tamamen yavaşladığını, salgının yatıştığını bildirdi.


  4/C’liye sendika hakkı

DEVLET Personel Başkanlığı, kamu kurumlarında 4/C statüsünde geçici personel olarak çalışanların kamu görevlileri sendikalarına üye olabilecekleri yönünde mütalaa oluşturdu.


  Saldırgan tutuklu yargılanacak

Sevİlla’daKİ Kültürlerarası Nodo Vakfı tarafından 22 Şubatta ödüllendirilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a belediye binasından çıktıktan sonra aracına binerken ayakkabı fırlatan Suriye uyruklu Hocman Joma, tutuklu yargılanacak.


  Başarılı hafızlar umre ziyareti ile ödüllendirildi

BURSA’DAKİ Yeşil Kız Kur'ân Kursu Derneği, başarılı 8 hafızı kutsal topraklara göndererek ödüllendirdi. Yeşil Kız Kur'ân Kursu Derneği, başarılı olan 8 hafızını umre ile ödüllendirdi.


  Madenciler 1800 derece sıcaklıkta yandı

CHP Balıkesir Milletvekili ve TBMM Maden Komisyonu Üyesi Ergün Aydoğan, Balıkesir Dursunbey’deki maden ocağında meydana gelen patlamayla ilgili olarak, patlama sırasında gaz sıkışması sebebiyle 1600 ile 1800 derece sıcaklık oluştuğunu, ölenlerin çoğunun bu sebeple yandığını belirterek, “Bu sıcaklık olmasaydı bile oksijen yokluğundan öleceklerdi” dedi. Öte yandan grizu patlamasında ölen madenciler dün kılınan cenaze namazlarının ardından dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.


  Amcasıyla aynı kaderi paylaştı

GRİZU patlamasında hayatını kaybeden Serkan Aydın (23), amcası Muzaffer Aydın’la aynı kaderi paylaştı.


  Çekmeköy Belediyesinden kardeş aile projesi

ÇEKMEKÖY Belediyesi fakir aileler ile varlıklı aileleri bir araya getirmeyi hedefleyen Kardeş Aile Projesi’ni başlattı. Sosyal dayanışmayı arttırmayı hedefleyen proje kapsamında zengin aile ihtiyaç sahibi aileye destek olacak.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl