Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

CIA’nın küresel örümcek ağı

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) tarafından yayımlanan raporda, Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatının (CIA) terör zanlılarının yasa dışı transferi ve gözaltında tutulmaları için ‘’küresel örümcek ağı’’ kurduğu görüşü savunuldu.


CIA’nın suçuna Türkiye de ortak

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi tarafından yayımlanan raporda, CIA’nın terör zanlılarının yasa dışı transferi ve gözaltında tutulmaları için “kü

İsrail: Türkiye müttefikimiz

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, İsrail’deki resmi temaslarına başladı. Sezer, İsrail Cumhurbaşkanı Moşe Katsav tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nd


  Bush İran’dan memnun

ABD Başkanı George Bush, İran’a uranyum zenginleştirmeyi durdurması halinde önerilen teşviklere bu ülkenin yaklaşımını olumlu bulduğunu söyledi. Teksas eyaletinde Meksika sınırı yakındaki petrol tesisini ziyaret eden Bush, İran’ın tutumuyla ilgili olarak, “Bana olumlu bir adım gibi geliyor” dedi.


  İtalya, Irak’ı terkediyor

İtalya Dışişleri Bakanı Massimo D’Alema,‘’bu yıl sonuna kadar Irak’taki İtalyan askeri varlığının son bulacağını’’ açıkladı.


  Somali, Afganistan ve Irak’a benzedi

ABD Başkanı Bush, Somali’deki gelişmeleri endişeyle izlediklerini ifade ederek, ülkenin bir tedhiş yuvası haline gelmemesi için girişimde bulunacaklarını söyledi.


  Lübnan'dan vize kolaylığı

Lübnan, Türk vatandaşlarına yönelik vize uygulamasını tek taraflı olarak kolaylaştırdı. Türk vatandaşları, turist olarak Lübnan’a girdikleri sınır kapısından vize alabilecek.


  Bağdat morgunda 6 bin ceset

Irak’ta hafta başında kaçırılan 50 işçiden 17’sinin serbest bırakıldığı ve işçilerden bazılarında işkence izleri görüldüğü bildirildi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004