Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aziz Yıldırım Fener'e hayırlı olsun

Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat Aziz Yıldırım'ın tekrar Fenerbahçe Başkanlığı için aday olacağını açıklamasını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine; "Ben bu konuda görüşlerimi daha önce bildirdim. Fener'e hayırlı olsun. Benim için süpriz olmadı" diye cevap verdi.

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve 2. Başkanı Adnan Polat, AK Parti Grup toplantısına gelerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakanlar ve milletvekilleri ile görüştü. Koyu Fenerbahçeli olan Başbakan Erdoğan'a '9 numaralı Galatasaray forması' hediye eden Galatasaraylı yöneticiler, Başbakan'ın sadece Fenerbahçe'nin değil tüm kulüplerin başbakanı olduğunu söyledi. TBMM'de yapılan AK Parti Grup toplantısını katılarak Başbakan Erdoğan'a Galatasaray forması hediye edenÖzhan Canaydın ve Adnan Polat bir süre de İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve bazı milletvekilleri ile sohbet etti.

Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat ise Aziz Yıldırım'ın tekrar Fenerbahçe Başkanlığı için aday olacağını açıklamasını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine; "Ben bu konuda görüşlerimi daha önce bildirdim. Fener'e hayırlı olsun. Benim için süpriz olmadı" diye cevap verdi. Başbakan Erdoğan'ın Fenerbahçeli olduğunun hatırlatılması üzerine ise Polat, "Başbakan sadece Fenerbahçe'nin değil, tüm spor kulüplerinin başbakanıdır." dedi.

21.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  En iyi şov kazanmaktır

  Aziz Yıldırım Fener'e hayırlı olsun

  G.Saray bayrağı köprüden indirildi

  Zidane hocasıyla konuşmuyor

  G.Saraylı Mehmet Kayseri Erciyes'te

  İspanyol kulüpleri Mirsad'ın peşine düştü

  Emre'nin ismi salona verildi

  İstanbulspor satışa çıkıyor

  Ankaraspor, Almanya'dan kulüp satın aldı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004