Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Gül: Filistinlilerin öldürülmesi dehşet verici

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, İsrail-Filistin gerginliğinde son durumu çok kaygı verici gördüklerini belirterek, “Bu kadar Filistinlinin bütün dünyanın gözü önünde öldürülmesi gerçekten çok dehşet vericidir” diye konuştu.


Reform süreci yavaşladı

Dönem başkanlığının Avusturya’dan Finlandiya’ya devri vesilesiyle düzenlenen ve AB üyesi ülkelerin büyükelçileriyle Başbakan Tayyip Erdoğan’ın katıldı

Yasağa bir fren de Alman yargısından

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinin koyduğu başörtüsü yasağına itiraz eden Doris G. adlı Müslüman bir öğretmen, Stuttgart İdare Mahkemesinde açtı


  Türkiye kaygılı

Türkiye, İsrail-Filistin ihtilafında mevcut krizin şiddetlenerek sürmesinden derin kaygı duyduğunu vurgulayarak, tarafları ivedilikle ve koşulsuz olarak şiddete son vermeye çağırdı.


  İsrail’i protesto için Çağlayan’a

Saadet Partisi’nin düzenleyeceği “İsrail’i Tel’in, Filistin’e Destek Mitingi” bugün Çağlayan Meydanı’nda saat 12: 00’de yapılacak.


  İsrail'i protesto eylemi

Levent’teki İsrail Başkonsolosluğu önüne gelen bir grup, protesto eylemi yaptı. Levent’te toplanan yaklaşık 200-300 kişilik grup, ‘’Her yer Filistin, Filistinliyiz, İsrail siyonizmi yenilecek, direnen Filistin halkı kazanacak’’ yazılı pankart açtı.


  Akdağ: Vatandaştan 5 kuruş bile istenmeyecek

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Maliye Bakanlığının uygulaması kapsamında bakanlığa bağlı hastahanelerde, vatandaşlardan ‘’5 kuruş bile istenmeyeceğini’’ söyledi.


  Kapatılma işlemi durdu

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, cep telefonlarının kapatılması işleminin yeni bir inceleme yapılıncaya kadar durdurulduğunu söyledi.


  ABD ve İsrail’e ekonomik boykot

Yeni Asya’ya konuşan Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Av. Bülent Deniz, “ABD ve İsrail mallarıyla ilgili boykot çalışmamız var. Bunu çok önemsiyoruz. Herkesi dâvet ediyoruz. Bunu bir ibadet saikiyle de yapıyoruz. Zira İsrail’in özellikle son günlerdeki saldırılarından dolayı canımız çok sıkkın” dedi.


  Otobüs devrildi, 1 ölü, 29 yaralı

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde, yolcu taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 29 kişi yaralandı.


  Okulda barış eğitimi verilsin

BM Genel Sekreter Yardımcısı ve UNICEF Başkan Yardımcısı Kul Chandra Gautam, eğitim müfredatına mutlaka barış eğitiminin konulması gerektiğini vurgulayarak, ‘’Böylece çocuklar sorunlarını şiddete başvurmadan, anlaşarak çözebilir’’ dedi.


  Şahin: İlkemiz, ‘kişiye göre iş’ değil, ‘işe en uygun kişi’

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, hükümetin temel personel politikasının ‘kişiye göre iş’ değil, ‘işe en uygun kişi’ ilkesinden güç aldığını bildirdi.


  Adana’da MİT Şube Müdürü intihar etti

Adana’da, Millî İstihbarat Teşkilatı’nda (MİT) şube müdürü olarak görev yapan Ufuk Acar (49), bilinmeyen bir sebeple kendisini şakağından vurarak intihar etti.


  Başkana, meclis üyelerinden suç duyurusu

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman hakkında, yolsuzluk yaptığı ve görevini kötüye kullandığı iddiasıyla belediye meclis üyeleri tarafından suç duyurusunda bulunuldu.


  ‘Hür Kürtler’ partileşme yolunda

“Hür Kürtler Grubu’’ adıyla tanıtılan grup, parti kurmak üzere Hilton Oteli’nde toplandı. İki gün sürecek toplantıda katılımcıların, partileşme üzerindeki görüş ve düşüncelerini tartışacakları, toplantının ikinci gününde parti kurma kararının oylanacağı ve yürütme kurulunun oluşturulacağı bildirildi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004